enda

Tahar Rahim

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2019 Marc DK/Spillefilm
Hjertets vej 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Last Panthers 2015 Medvirkende Tv-serie
Samba 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Grand Central 2013 Gary Manda U/Spillefilm
Fortiden 2013 Samir U/Spillefilm
The Informant 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Profeten 2010 Malik El Djenana U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.