enda

Taina Anneli R. Berg

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Detektiverne 2013 Connie DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Lulu DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Lone TP DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Mor DK/Spillefilm
Veninder 2005 Dorte DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Britta DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.