enda

Tak Fujimoto

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Devil 2010 Foto U/Spillefilm
The Happening 2008 Foto U/Spillefilm
Bedrag 2007 Foto U/Spillefilm
The Manchurian candidate 2004 Foto U/Spillefilm
Signs 2002 Foto U/Spillefilm
Den sjette sans 1999 Foto U/Spillefilm
Tusind tønder land 1997 Foto U/Spillefilm
That thing you do! 1996 Foto U/Spillefilm
Djævel i blåt 1995 Foto U/Spillefilm
Philadelphia 1993 Foto U/Spillefilm
Gladiator 1992 Foto U/Spillefilm
Ondskabens øjne 1990 Foto U/Spillefilm
Gift med mafiaen 1988 Foto U/Spillefilm
Backfire 1987 Foto U/Spillefilm
Bare så sød 1986 Foto U/Spillefilm
Vild og blodig 1986 Foto U/Spillefilm
En vild pjækkedag 1986 Foto U/Spillefilm
Græsenker 1984 Foto U/Spillefilm
Heart like a wheel - først over stregen 1983 Foto U/Spillefilm
Melvin og Howard 1980 Foto U/Spillefilm
Vind og skæv 1980 Foto U/Spillefilm
Husk mit navn 1978 Foto U/Spillefilm
Verdens største bilmassakre 1976 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.