enda

Takeshi Kitano

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ghost in the Shell 2017 Aramki U/Spillefilm
Takeshis' 2005 Instruktion U/Spillefilm
Zatôichi - Den blinde samurai 2003 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Brother 2000 Instruktion, Aniki Yamamoto, Manus U/Spillefilm
Kikujiro 1999 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Hana-bi - Blomster og ild 1997 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Sonatine 1993 Instruktion, Manus, Klip, Murakawa U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.