enda

Talia Shire

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rocky V 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Godfather Part III 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Rocky IV 1985 Adrian U/Spillefilm
Rocky III 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Rocky II 1979 Adrian U/Spillefilm
Old boyfriends 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Rocky 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.