enda

Tangerine Dream

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Charmedrengene 1984 Musik U/Spillefilm
Firestarter 1984 Musik U/Spillefilm
Fræk Business 1983 Musik U/Spillefilm
The soldier 1982 Musik U/Spillefilm
Kamikaze 1982 Musik U/Spillefilm
Identifikation af en kvinde 1981 Musik U/Spillefilm
Voldens gade 1981 Musik U/Spillefilm
Frygtens pris 1977 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.