enda

Tanja Lauridsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Se dagens lys 2003 Produktionsdesign Tv-film
Den serbiske dansker 2001 Produktionsdesign Tv-film
Pas på mor 1998 Scenograf Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Special effects Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Visual effects Tv-film
Familien Fab 1985 Dukkedesign Tv-serie
Ude på noget 1984 Special effects Tv-serie
Tigerdukken 1982 Dukkemager Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.