enda

Tao Michaëlis

(1920 – 1958)

Manuskript- og revyforfatter. Far til kritiker Bo Tao Michaëlis.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Krudt og klunker 1958 Deliristen DK/Spillefilm
Hvad vil De ha'? 1956 Manus DK/Spillefilm
Den store gav-tyv 1956 Medvirkende DK/Spillefilm
Sol, sommer og badevand 1954 Manus DK/Dokumentarfilm
Naar Katten er ude 1947 Hansen, Student, Pensionær DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.