enda

Tariq Anwar

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Afskåret 2016 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Great Expectations 2012 Klip U/Spillefilm
Kongens store tale 2010 Klip U/Spillefilm
Revolutionary Road 2009 Klip U/Spillefilm
Nådeløs hævn 2009 Klip U/Spillefilm
The Good Shepherd 2006 Klip U/Spillefilm
Sylvia 2003 Klip U/Spillefilm
Focus 2001 Klip U/Spillefilm
Center Stage 2000 Klip U/Spillefilm
The med Mussolini 1999 Klip U/Spillefilm
American Beauty 1999 Klip U/Spillefilm
Manden i mit liv 1998 Klip U/Spillefilm
The Wings of the Dove 1997 Klip U/Spillefilm
Heksejagt 1996 Klip U/Spillefilm
Den gale kong George 1994 Klip U/Spillefilm
Mistænkt for mord 1991 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.