enda

Taron Egerton

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rocketman 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Kingsman: The Golden Circle 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Eddie the Eagle 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Kingsman: The Secret Service 2015 Gary "Eggsy" Price U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.