enda

Téa Leoni

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fun with Dick & Jane 2005 Jane Harper U/Spillefilm
Næsten helt perfekt - Spanglish 2004 Deborah Clasky U/Spillefilm
Hollywood Ending 2002 Ellie U/Spillefilm
Jurassic Park III 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Family Man 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Jenny Lerner U/Spillefilm
Flirting with disaster 1996 Tina Kalb U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.