enda

Ted Danson

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Open Road 2009 Coach U/Spillefilm
Loch Ness 1996 Medvirkende U/Spillefilm
Så er vi kvit, far! 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Made in America 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Tre mand og en lille dame 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Utroskab 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Min far 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tre mand og en baby 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Os piger imellem 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.