enda

Ted Field

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Riddick 2013 Producer U/Spillefilm
The Heartbreak Kid 2007 Produktion U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Produktion U/Spillefilm
Skæbnespil 1998 Producer U/Spillefilm
Mr. Holland's opus - livets symfoni 1996 Producer U/Spillefilm
Jumanji 1995 Producer U/Spillefilm
Hvis sandheden skal frem 1991 Producer U/Spillefilm
Tre mand og en lille dame 1990 Producer U/Spillefilm
Karate mig her - karate mig der! 1990 Producer U/Spillefilm
Tre år i helvede 1989 Producer U/Spillefilm
Kun de stærke overlever 1989 Executive producer U/Spillefilm
Cocktail 1988 Producer U/Spillefilm
Enormt heldigt 1987 Producer U/Spillefilm
Tre mand og en baby 1987 Producer U/Spillefilm
Turk 182 - Graffiti-helten 1985 Producer U/Spillefilm
Nørderne kommer 1984 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.