enda

Ted Haworth

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Miraklet på 8. gade 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Poltergeist II 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Klædt af til skindet 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sorte udsigter 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Desperat jagt 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jernkorset - og sergent Steiner 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Killer elite 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brevet til Kreml 1969 Produktionsdesign U/Spillefilm
Farligt møde 1951 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.