enda

Ted Hope

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Towelhead 2007 Producer U/Spillefilm
The door in the floor 2004 Produktion U/Spillefilm
American Splendor 2003 Produktion U/Spillefilm
Storytelling 2001 Produktion U/Spillefilm
Human Nature 2001 Produktion U/Spillefilm
Happiness 1998 Produktion U/Spillefilm
The Ice Storm 1997 Producer U/Spillefilm
She's the one 1996 Produktion U/Spillefilm
Brødrene McMullen 1995 Producer U/Spillefilm
Amateur 1994 Producer U/Spillefilm
Spis drik mand kvinde 1994 Produktionsassistent U/Spillefilm
Tre der "elsker" hinanden 1993 Producer U/Spillefilm
Simple men 1992 Producer U/Spillefilm
The Unbelievable Truth 1989 Produktionsassistent U/Spillefilm
Dirty Tiger 1987 Produktionsassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.