enda

Ted Kotcheff

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lad os slå "de gamle" ihjel 1992 Instruktion U/Spillefilm
Weekend med Bernie 1989 Instruktion U/Spillefilm
Teknisk uheld 1987 Instruktion U/Spillefilm
Joshua 1985 Instruktion U/Spillefilm
Syv der hævner 1983 Instruktion U/Spillefilm
First Blood 1982 Instruktion U/Spillefilm
Bortført, for din egen skyld 1982 Instruktion U/Spillefilm
At stjæle er en ærlig sag 1976 Instruktion U/Spillefilm
Den lille rockefeller 1974 Instruktion U/Spillefilm
Life at the Top 1965 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.