enda

Ted Tetzlaff

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vinduet 1949 Instruktion U/Spillefilm
Berygtet 1946 Foto U/Spillefilm
Min kone er en heks 1945 Foto U/Spillefilm
The Enchanted Cottage 1945 Foto U/Spillefilm
Et eventyr i Panama 1937 Foto U/Spillefilm
Godfrey ordner alt 1936 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.