enda

Teddy Castellucci

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Just My Luck 2006 Musik U/Spillefilm
My Super Ex-Girlfriend 2006 Musik U/Spillefilm
The longest yard 2005 Musik U/Spillefilm
50 first dates 2004 Musik U/Spillefilm
White chicks 2004 Musik U/Spillefilm
Anger Management 2003 Musik U/Spillefilm
Deeds 2002 Musik U/Spillefilm
The Animal 2001 Musik U/Spillefilm
Little Nicky 2000 Musik U/Spillefilm
Er du til noget? 1999 Musik U/Spillefilm
Big Daddy 1999 Musik U/Spillefilm
The wedding singer 1998 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.