enda

Teddy Petersen

(1892 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Eventyrrejsen 1960 Dirigent DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Dirigent DK/Spillefilm
Calle og Palle 1948 Orkester DK/Spillefilm
Røde Vejrmølle-Filmen 1944 Orkester DK/Dokumentarfilm
Døgnet rundt med D.S.B. 1944 Orkester DK/Dokumentarfilm
Alt for Karrièren 1943 Orkester DK/Spillefilm
Alle Mand paa Dæk 1942 Dirigent DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Orkester DK/Spillefilm
En Herre i Kjole og Hvidt 1942 Dirigent DK/Spillefilm
Lykken kommer 1942 Dirigent DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Orkester DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Kapelmester DK/Spillefilm
En Søndag paa Amager 1941 Dirigent DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Kapelmester DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Orkester DK/Spillefilm
Far skal giftes 1941 Orkester DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Kapelmester, Orkester DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Orkester DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Orkester DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 Orkester DK/Spillefilm
Roser hver aften 1939 Orkesterleder U/Spillefilm
Komtessen paa Steenholt 1939 Kapelmester DK/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Musik DK/Spillefilm
Mille, Marie og mig 1937 Orkester DK/Spillefilm
Eskimo 1930 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.