enda
Person

Teddy Petersen

(1892 – 1991)

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Eventyrrejsen 1960 Dirigent DK/Spillefilm
Pas paa tænderne 1954 Andre credits DK/Reklamefilm
Min kone er uskyldig 1950 Dirigent DK/Spillefilm
Calle og Palle 1948 Orkester DK/Spillefilm
Røde Vejrmølle-Filmen 1944 Orkester DK/Dokumentarfilm
Døgnet rundt med D.S.B. 1944 Orkester DK/Dokumentarfilm
Alt for Karrièren 1943 Orkester DK/Spillefilm
Alle Mand paa Dæk 1942 Dirigent DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Orkester DK/Spillefilm
En Herre i Kjole og Hvidt 1942 Dirigent DK/Spillefilm
Lykken kommer 1942 Dirigent DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Orkester DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Kapelmester DK/Spillefilm
En Søndag paa Amager 1941 Dirigent DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Kapelmester DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Orkester DK/Spillefilm
Far skal giftes 1941 Orkester DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Kapelmester, Orkester DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Orkester DK/Spillefilm
En Pige med pep 1940 Orkester DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 Orkester DK/Spillefilm
Roser hver aften 1939 Orkesterleder U/Spillefilm
Komtessen paa Steenholt 1939 Kapelmester DK/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Musik DK/Spillefilm
Mille, Marie og mig 1937 Orkester DK/Spillefilm
Eskimo 1930 Musik U/Spillefilm
Musik År Film Funktion
Eventyrrejsen [Score] 1960 Eventyrrejsen Dirigent
Min kone er uskyldig [Score] 1950 Min kone er uskyldig Dirigent
Jeg har forelsket mig 1949 Lejlighed til leje Dirigent
Naar de lune piger kommer listende 1949 Lejlighed til leje Dirigent
Stemningsmelodien 1949 Lejlighed til leje Dirigent
Calle og Palle [Score] 1948 Calle og Palle Dirigent
Naar du ler, er det Lykken som ler 1948 Calle og Palle Dirigent
Man elsker kun een Gang [Score] 1945 Man elsker kun een Gang Dirigent
Postillion d''amour 1945 Man elsker kun een Gang Dirigent
Man elsker kun een Gang i Livet 1945 Man elsker kun een Gang Dirigent
Skønnest af alt 1945 Man elsker kun een Gang Dirigent
Paa gensyn 1945 Man elsker kun een Gang Dirigent
Ah, sikke en Nat i Nat 1945 Man elsker kun een Gang Dirigent
Først blinker du goddag 1945 Man elsker kun een Gang Dirigent
Det bødes der for [Score] 1944 Det bødes der for Dirigent
Alt for Karrièren [Score] 1943 Alt for Karrièren Dirigent
Biskoppen [Score] 1943 Biskoppen Dirigent
En Herre i Kjole og Hvidt [Score] 1942 En Herre i Kjole og Hvidt Dirigent
Lykken kommer [Score] 1942 Lykken kommer Dirigent
Pige med det lyse Hår 1942 En Herre i Kjole og Hvidt Dirigent
Alle Mand paa Dæk [Score] 1942 Alle Mand paa Dæk Dirigent
Der skal Kærlighed til alt - Theobald! 1942 Frøken Vildkat Dirigent
I Paradis med dig 1942 Lykken kommer Dirigent
Bare jeg er sammen med dig 1942 Frøken Vildkat Dirigent
Kærlighed ved første Blik 1942 Frøken Vildkat Dirigent
Kærlighed er Kærlighed 1942 Frøken Vildkat Dirigent
Kom - naar Lykken kalder 1942 Frøken Vildkat Dirigent
I morgen kommer Lykken 1941 En Forbryder Dirigent
Alle gaar rundt og forelsker sig [Score] 1941 Alle gaar rundt og forelsker sig Dirigent
Thummelumsen [Score] 1941 Thummelumsen Dirigent
Tannhäuser 1941 Wienerbarnet Dirigent
Wienerbarnet [Score] 1941 Wienerbarnet Dirigent
Ungarsk rapsodi nr. 2, c-mol 1941 Wienerbarnet Dirigent
Far skal giftes [Score] 1941 Far skal giftes Dirigent
Tror du jeg er født i gaar [Score] 1941 Tror du jeg er født i Gaar! Dirigent
Søndag paa Amager [Score] 1941 En Søndag paa Amager Instrumentation
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Alle gaar rundt og forelsker sig Dirigent
Toner fra Himlen 1941 Alle gaar rundt og forelsker sig Dirigent
Man skal altid være bange for en Mand 1941 Alle gaar rundt og forelsker sig Dirigent
Hele Verden drejer rundt 1941 Alle gaar rundt og forelsker sig Dirigent
I alle de Riger og Lande 1941 Thummelumsen Dirigent
Er København den samme (som den var engang) 1941 Wienerbarnet Dirigent
Det interesserer ikke mig 1941 Tror du jeg er født i Gaar! Dirigent
Jeg drømmer mig til Venedig 1941 Tror du jeg er født i Gaar! Dirigent
Tro aldrig paa Lykken 1941 Tror du jeg er født i Gaar! Dirigent
Søndag paa Amager [Score] 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
Nej Bonden min Far, er en Magt i vor Stat 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
Kom, min skat! Hør, Dansen kalder os! 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
Lisbeth, Lisbeth 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
Jokum altsaa elsker mig 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
Vi gå her og synge i måneskin 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
På Søen, når den skummer vred 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
I Kongelunden skal Bryluppet Staa 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
Danse hvo som danse vil 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
Tag til Rønneby Kro [Score] 1941 Tag til Rønneby Kro Dirigent
Pigen i Rønneby Kro 1941 Tag til Rønneby Kro Dirigent
Frøken Kirkemus [Score] 1941 Frøken Kirkemus Dirigent
Frøken Vildkat [Score] 1941 Frøken Vildkat Dirigent
Ninon - Ninette 1941 Alle gaar rundt og forelsker sig Dirigent
Hvorfor, hvorfor, hvorfor! 1941 Wienerbarnet Dirigent
Pigen i Rønneby Kro 1941 Tag til Rønneby Kro Dirigent
En Vaarnat i Wien 1941 Frøken Kirkemus Dirigent
Bare du vil smile lidt til mig 1941 Frøken Kirkemus Dirigent
Kom og swing 1941 Frøken Vildkat Dirigent
Min kære lille Søster 1941 En Søndag paa Amager Dirigent
Sørensen og Rasmussen [Score] 1940 Sørensen og Rasmussen Dirigent
Jens og Sofie 1940 Sørensen og Rasmussen Dirigent
En skikkelig Vise om hvorledes Louise blev Grevinde 1940 Sørensen og Rasmussen Dirigent
Familien Olsen [Score] 1940 Familien Olsen Dirigent
En Pige med pep [Score] 1940 En Pige med pep Dirigent
Vores Vej 1940 En Pige med pep Dirigent
En ganske almindelig Pige [Score] 1940 En ganske almindelig Pige Dirigent
Hold øje med Mette 1940 Alle gaar rundt og forelsker sig Dirigent
Når du er forelsket 1940 Familien Olsen Dirigent
Først et lille Blink 1940 En Pige med pep Dirigent
Piger, Piger, Piger 1940 En ganske almindelig Pige Dirigent
Tonernes ABC 1940 En ganske almindelig Pige Dirigent
Komtessen paa Stenholt [Score] 1939 Komtessen paa Steenholt Dirigent
Vipti, vupti, optimist 1939 Komtessen paa Steenholt Dirigent
Hele Verden nynner 1939 Komtessen paa Steenholt Dirigent
Jeg har elsket dig saa længe jeg kan mindes 1938 Bolettes Brudefærd Dirigent
Bolettes Brudefærd [Score] 1938 Bolettes Brudefærd Dirigent
Der var engang (Bolettes sang) 1938 Bolettes Brudefærd Dirigent
Hvad skal vi med Penge, vi har nok i Kærlighed 1938 Bolettes Brudefærd Dirigent
Jeg har elsket dig saa længe jeg kan mindes 1937 Mille, Marie og mig Dirigent
Hot hot 1937 Mille, Marie og mig Dirigent
Mille, Marie og mig [Score] 1937 Mille, Marie og mig Dirigent
Jeg har elsket dig saa længe jeg kan mindes 1937 Mille, Marie og mig Dirigent
Hot Hot 1937 Mille, Marie og mig Dirigent
Min kone er Husar [Score] 1935 Min Kone er Husar Dirigent
Der skal sjov til 1935 Min Kone er Husar Dirigent
Naar Lærken synger 1935 Min Kone er Husar Dirigent
Magdalene 1935 Min Kone er Husar Dirigent
Jeg er Krykhusar 1935 Min Kone er Husar Dirigent