enda

Teis Syvsig

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Blokhavn – Sæson 1 (oversigt) 2020 Mixer Fiktionsserie
Blokhavn 1:8 – Den nye dreng 2020 Mixer Fiktionsserie
Blokhavn 2:8 – Alis plan 2020 Mixer Fiktionsserie
Blokhavn 3:8 – Månedsopgaven 2020 Mixer Fiktionsserie
Blokhavn 4:8 – Koncerten 2020 Mixer Fiktionsserie
Blokhavn 5:8 – Shaytan 2020 Mixer Fiktionsserie
Blokhavn 6:8 – Brorskab 2020 Mixer Fiktionsserie
Blokhavn 7:8 – For Gertrud 2020 Mixer Fiktionsserie
Blokhavn 8:8 – Afgørelsen 2020 Mixer Fiktionsserie
The Canvas 2015 Tonemester DK/Eksperimentalfilm
Øjeblikket 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Nini 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Adils krig 2014 Toneassistent, 2. unit DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Alkymisten 2013 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Liv 2013 Tonemester, Komponist, Lyddesigner DK/Kort fiktion
Natten 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Mellem træerne 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Kenned 2012 Tonemester, Musik DK/Kort fiktion
Frisøren 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Den som elsker 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Forårsminder 2012 Foley artist DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Lydoptagelser DK/Spillefilm
We Are Human After All 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.