enda

Telly Savalas

(1924 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Strømeren går bananas 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Flugten til Athena 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Poseidons hemmelighed 1979 Medvirkende U/Spillefilm
The Killer - den der dræber 1972 Ranko Drasovic U/Spillefilm
Fire frække numser fik et gok 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Kellys helte 1970 Medvirkende U/Spillefilm
MacKennas guld 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Agent 007 i hendes majestæts hemmelige tjeneste 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Frygtens terror 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.