enda

Terence Hill

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den, der ler sidst - ler bedst 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Pas på superstrømerne! 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Don Camillo 1984 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Angreb! er det bedste forsvar 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Cement i armen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Fingrene væk fra øen 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Manden med milliarderne 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Pas på! politiet kommer 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Fremmedlegionens helte 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg hedder stadig Nobody 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Pas på vi er rasende 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Mit navn er Nobody 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Man of the East 1972 Moore U/Spillefilm
Jeg hedder stadig Trinity 1971 Medvirkende U/Spillefilm
De kalder mig Trinity 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Trinity - djævelsens højre hånd 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Manden de kaldte englefjæs 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.