enda

Terence Marsh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den grønne mil 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fallen 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Desperat valg 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forget Paris 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dødens karteller 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
En verden udenfor 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Basic Instinct - Iskoldt begær 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Havana 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spaceballs - rumnødderne 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bangebuksens bryllupsnat 1986 Manus, Produktionsdesign U/Spillefilm
Hold på skat og briller 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
At være eller ikke være 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
I god tro 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cairo mysteriet 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Luk øjnene og skyd 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Verdens største elsker 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Broen ved Arnhem 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Flashman Den Uovervindelige 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Juggernaut 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.