enda

Terence Stamp

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En sang for Marion 2012 Arthur U/Spillefilm
Elektra 2005 Stick U/Spillefilm
Spøgelseshuset 2003 Ramsley U/Spillefilm
Englænderen 1999 Wilson U/Spillefilm
Ørkendronningen Priscilla 1994 Medvirkende U/Spillefilm
De mystiske fremmede 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Sicilianeren 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Abernes nat 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Hævnens time 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Skandalen i Milano 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Stakkels ko 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Offer for en samler 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.