enda

Teresa Palmer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Lights Out 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Hacksaw Ridge 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Choice 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Warm Bodies 2013 Julie U/Spillefilm
I Am Number Four 2011 Number 6 U/Spillefilm
2:37 2007 Melody U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.