enda

Teri Garr

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nærkontakt af tredie grad - Director's cut 1999 Ronnie U/Spillefilm
Iskold 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Hold på skat og briller 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Støvsugerpiloten 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Rent bluff 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Den sorte hingst vender tilbage 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Elskede, jeg hader dig! 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Tootsie 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den sorte hingst 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Nærkontakt af tredje grad. Specialudgaven 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Åh, Gud! 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Den fjollede tjener 1977 Susan U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.