enda

Terje Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om en moder 1977 Lyd DK/Kort fiktion
Den store dag 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Evald og Ingeborg og alle de andre 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den lille hvide ged 1973 Lyd DK/Kort fiktion
Go-kart 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
De fremmede 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fiskekutter E. 164 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
At vinde krigen 1970 Lyd Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.