enda

Terrence Malick

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Voyage of Time - The IMAX Experience 2017 Instruktion U/Dokumentarfilm
Knight of Cups 2015 Instruktion U/Spillefilm
To the Wonder 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The tree of life 2011 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Amazing Grace 2008 Producer U/Spillefilm
The new world 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den tynde røde linie 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Himlen på jorden 1978 Instruktion U/Spillefilm
Badlands 1973 Instruktion U/Spillefilm
Sømmet i bund 1971 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.