enda

Terry Rawlings

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Phantom of the Opera 2004 Klip U/Spillefilm
The Core 2003 Klip U/Spillefilm
The Musketeer 2001 Klip U/Spillefilm
Lokkeduen 1999 Klip U/Spillefilm
U.S. Marshals 1998 Klip U/Spillefilm
The Saint - Helgenen 1997 Klip U/Spillefilm
Goldeneye 1995 Klip U/Spillefilm
Flugten fra Absolom 1994 Klip U/Spillefilm
Alien 3 1992 Klip U/Spillefilm
Ikke uden min datter 1990 Klip U/Spillefilm
F/X - farlige trix 1986 Klip U/Spillefilm
Legend 1985 Klip U/Spillefilm
Yentl 1983 Klip U/Spillefilm
Blade Runner 1982 Klip U/Spillefilm
Viljen til sejr 1981 Klip U/Spillefilm
Mumiens hemmelighed 1980 Klip U/Spillefilm
Alien - den 8. passager 1979 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.