enda

Terry Stacey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Safe Haven 2013 Foto U/Spillefilm
Laksefiskeri i Yemen 2012 Foto U/Spillefilm
50/50 2011 Foto U/Spillefilm
Dear John 2010 Foto U/Spillefilm
The Nanny Diaries 2007 Foto U/Spillefilm
P.S. I love you 2007 Foto U/Spillefilm
Friends with money 2006 Foto U/Spillefilm
I dine sko 2005 Foto U/Spillefilm
The door in the floor 2004 Foto U/Spillefilm
American Splendor 2003 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.