enda

Tex Avery

(1908 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Droopy som sherif 1955 Instruktion U/Kort fiktion
Vestens første skurk 1955 Instruktion U/Kort fiktion
Droopys jazzband 1954 Instruktion U/Kort fiktion
Droopy og Drippy 1951 Instruktion U/Kort fiktion
Hundetræet 1948 Instruktion U/Kort fiktion
Landlig kærlighed 1946 Instruktion U/Kort fiktion
Hiawathas egernjagt 1944 Instruktion U/Kort fiktion
Den gale vagtel 1941 Instruktion U/Kort fiktion
Hollywood steps out 1941 Instruktion U/Kort fiktion
Daffy i Hollywood 1938 Instruktion U/Kort fiktion
Daffy møder skaldepande 1937 Instruktion U/Kort fiktion
Skaldepande vender tilbage 1937 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.