enda

Thea Eymesz

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Frihedens knytnæve 1975 Klip U/Spillefilm
Mutter Küsters himmelfart 1975 Klip U/Spillefilm
Satans yngel 1975 Klip U/Spillefilm
Effi Briest 1974 Klip U/Spillefilm
Angst æder sjæle op 1974 Klip U/Spillefilm
Vildtets veje 1973 Klip Tv-film
Petra von Kants bitre tårer 1972 Klip U/Spillefilm
Frugthandlerens fire årstider 1971 Klip U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1971 Klip U/Spillefilm
Den amerikanske soldat 1970 Klip U/Spillefilm
Oprøret i Niklashausen 1970 Klip Tv-film
Rio das mortes 1970 Klip Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.