enda

Thea Iven Ulstrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mary og troldkvindens blomst 2019 Stemme U/Spillefilm
Hotel Transylvania : Monsterferie 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Robinson Crusoe 2016 Kiki U/Spillefilm
Hundehotellet 2009 Andi U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Veruca Salt U/Spillefilm
Sandtrolden 2004 Jane U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Darla U/Spillefilm
Chihiro og heksene 2001 Chihiro U/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Rødhåret heks U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.