enda

Thecla Boesen

(1910 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kidnapning 1982 Dame ved frokostbord DK/Spillefilm
Attentat 1980 Medvirkende DK/Spillefilm
Eventyr på fodrejsen 1977 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Kunde/Rengøringsdamen Tv-serie
Rektor på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Fru Andersen DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Tantens sekretær DK/Spillefilm
En nøgle til 1970 Receptionist Tv-serie
Hurra for de blå husarer 1970 Dame til the hos pastorinden DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Fru Andersen DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Lisbeths mor DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Lisbeths mor DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Kogekonen DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Fru Hansen DK/Spillefilm
De store drenge 1963 Medvirkende Tv-film
Forelsket i København 1960 Påklæderske DK/Spillefilm
Englen i sort 1957 Medvirkende DK/Spillefilm
Kærlighed mod betaling 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Dr. Knock 1955 Medvirkende Tv-film
Solstik 1953 Frk. Søndergaards sekretær DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Mandens kone DK/Spillefilm
Dukkestuen 1953 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Fodboldpræsten 1951 Frk. Sørensen, Dahls sekretær DK/Spillefilm
I gabestokken 1950 Pensionatsværtinde DK/Spillefilm
John og Irene 1949 Stuepige på pension DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Kasserske i kaffebar DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 En Bondekone DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.