enda

Theo Angelopoulos

(1935 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Evigheden og en dag 1998 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Odysseus' blik 1995 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Biavleren 1986 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Jægerne 1977 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Skuespillernes rejse 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.