enda

Theo van de Sande

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengerøve 2 2013 Foto U/Spillefilm
Mød min "måske" kone 2011 Foto U/Spillefilm
Drengerøve 2010 Foto U/Spillefilm
Yours, mine & ours 2005 Foto U/Spillefilm
Out of Time 2003 Foto U/Spillefilm
Den skjulte sandhed 2002 Foto U/Spillefilm
Little Nicky 2000 Foto U/Spillefilm
Sex Games 1999 Foto U/Spillefilm
Big Daddy 1999 Foto U/Spillefilm
Blade - the daywalker 1998 Foto U/Spillefilm
Volcano 1997 Foto U/Spillefilm
Wayne's world 1992 Foto U/Spillefilm
Body parts 1991 Foto U/Spillefilm
Pentagram mordene 1990 Foto U/Spillefilm
Once around - svigersøn uden lige 1990 Foto U/Spillefilm
Årgang '89 1989 Foto U/Spillefilm
Kærlighed ved tredie blik 1988 Foto U/Spillefilm
Overgrebet 1986 Foto U/Spillefilm
Illusionisten 1983 Foto U/Spillefilm
Hedwig eller dødens kølende vande 1982 Foto U/Spillefilm
De Witte - landsbyens lømmel 1980 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.