enda

Theodor Loos

(1883 - 1954)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Metropolis 1926 Medvirkende U/Spillefilm
Der Reigen 1920 Fritz Peters U/Spillefilm
Styrmand Holk 1920 jacob Siebensee U/Spillefilm
Kurfürstendamm 1920 Medvirkende U/Spillefilm
Efter Loven 1919 Albert Holm, læge U/Spillefilm
Homunculus - Homunculus' Hævn 1916 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.