enda

Theodor Sparkuhl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blod på Solen 1945 Foto U/Spillefilm
Gutter på landlov 1942 Foto U/Spillefilm
Havets beherskere 1939 Foto U/Spillefilm
En gangster betaler sin gæld 1937 Foto U/Spillefilm
Moderne ægteskab 1926 Foto U/Spillefilm
Elskovsrus 1919 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.