enda

Theodore Shapiro

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Trumbo 2015 Komponist U/Spillefilm
Familien Miller... langt over grænsen 2013 Musik U/Spillefilm
One Chance 2013 Musik U/Spillefilm
The Secret Life of Walter Mitty 2013 Musik U/Spillefilm
Piraterne! 3D 2012 Musik U/Spillefilm
Hope Springs 2012 Musik U/Spillefilm
The campaign 2012 Musik U/Spillefilm
Dinner for schmucks 2010 Musik U/Spillefilm
Marley & me 2009 Musik U/Spillefilm
I Love You, Man 2009 Musik U/Spillefilm
Did you hear about the Morgans? 2009 Musik U/Spillefilm
Semi-Pro 2008 Musik U/Spillefilm
Tropic Thunder 2008 Musik U/Spillefilm
Blades of glory 2007 Musik U/Spillefilm
Mr. Woodcock 2007 Musik U/Spillefilm
The Devil Wears Prada 2006 Musik U/Spillefilm
Fun with Dick & Jane 2005 Musik U/Spillefilm
Men så kom Polly 2004 Musik U/Spillefilm
Starsky & Hutch 2004 Musik U/Spillefilm
13 snart 30 2004 Musik U/Spillefilm
Dodgeball 2004 Musik U/Spillefilm
View From the Top 2003 Musik U/Spillefilm
Not Another Teen Movie 2001 Musik U/Spillefilm
Kuppet 2001 Musik U/Spillefilm
Girlfight 2000 Musik U/Spillefilm
State and Main 2000 Musik U/Spillefilm
Hurricane Street - Gaden uden nåde 1997 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.