enda

Thérèse DePrez

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Out of the Furnace 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Premium Rush 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Howl 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Black Swan 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brooklyn's Finest 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den magiske legetøjsbutik 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dark water 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
The door in the floor 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
How to Lose a Guy in 10 Days 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
American Splendor 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hedwig and The Angry Inch 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Arlington Road 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Summer of Sam 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Happiness 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
I shot Andy Warhol 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Klar til optagelse 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.