enda

Thierry Flamand

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ifølge Charlie 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
De blodrøde floder 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Place Vendôme - Juvelerkvarteret 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bag skyerne 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Chokolade 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.