enda

Thilda Fønss

(1888 - 1952)

Skuespillerinde. Født 7/10 1888 (Thilda Johnson), død 1/10 1952 - 63 år gammel. Gift 1° med skuespiller Olaf Fønss (ægteskabet opløst), 2° med disponent Poul Rosenvinge Thürmer.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Republikaneren 1923 Søster Sandra DK/Spillefilm
Munkens Fristelser 1921 Komtesse Clara Korff DK/Spillefilm
En Aftenscene 1920 Abigail Gluud, Ole Borchs forlovede DK/Spillefilm
Dømmer ikke 1920 Gertrude DK/Spillefilm
Hævnens Nat 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Flyverspionen 1915 Marguarite, Dubois' datter DK/Spillefilm
Af en Opdagers Dagbog 1913 Mary Northon, en rig dame DK/Spillefilm
De Dødes Ø 1913 Baronesse Sturm DK/Spillefilm
Zigeunersken 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kean 1910 Anna Damby DK/Kort fiktion
Spøgelset i Gravkælderen Jomfru Ilsebil DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.