enda

Thomas Bang

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om Danmark 2017 Medvirkende Tv-serie
Bedrag 2 2016 Værkstedskunde Tv-serie
Røde lagner 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lover, Let Me Go 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sort kaffe & vinyl 2012 Bartender DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Niels Tv-serie
Forsvunden 2006 Mias mand DK/Kort fiktion
Kysss 2004 Mors ven DK/Kort fiktion
Gottlieb 2001 Vægter Jensenius DK/Kort fiktion
Nytårsfesten 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.