enda

Thomas Biehl

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ingen skal sove 2020 Eliot DK/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 Træner DK/Spillefilm
Rør mig 2016 Louis DK/Kort fiktion
Et liv 2014 Flemming DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bench 2013 Jesper DK/Kort fiktion
Mors dag 2012 Far DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Per Larsen DK/Spillefilm
Upstairs 2011 Per DK/Kort fiktion
The Horror Vault 3 2010 Detective Frost DK/Spillefilm
Mord på mere end én måde 2010 The four lovers DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Arrestbetjent Tv-serie
Krokodillerne 2009 Arne, Instruktørassistent, Executive producer DK/Spillefilm
Next Generation Ninja 2008 Ninja, Produktion DK/Kort fiktion
Det perfekte kup 2008 Betjenten DK/Spillefilm
Så ligger man der 2007 Bartender DK/Kort fiktion
Næste skridt 2007 Brian DK/Spillefilm
Den længste vej 2006 Instruktion, Manus, Produktion, Foto Tv-dokumentar
Brutal incasso 2005 Lalle DK/Spillefilm
Henning 2004 Mads DK/Kort fiktion
pianissimo 2004 Bankmand DK/Kort fiktion
Unchangeable 2004 Det. Frost DK/Kort fiktion
På en dag som i dag 2004 Organisten DK/Kort fiktion
Det var en lørdag aften 2003 Mand DK/Kort fiktion
Me: The Musical 2003 Bandemedlem DK/Kort fiktion
Mørket 2003 Mekaniker DK/Kort fiktion
Me - The Musical 2003 Dr. Lars Hope DK/Kort fiktion
Kommissarie Winter 2001 Portier Tv-serie
Mistænkt 2001 Kæresten Spil
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.