enda

Thomas Chaanhing

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kina 2019 Zhao DK/Kort fiktion
De vildfarne 2016 Bandeleder DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Kinesisk forhandler Tv-serie
Echoes of a Ronin 2014 Ken DK/Kort fiktion
Lev stærkt 2014 Audisælger DK/Spillefilm
Backgammon 2014 Advokat DK/Spillefilm
Exodus 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ud af mørket 2012 Sabf DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Husejer DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Tekniker Tv-serie
Far til fire - på japansk 2010 Hr. Tanaka DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Læge DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Asiatisk morder DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Medvirkende DK/Spillefilm
Hitman: Contracts 2004 Stemme Spil
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.