enda

Thomas Dahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Battle 2018 Rekvisitør, Statistcasting, Location manager U/Spillefilm
ID:A 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Eksperimentet 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Location scout DK/Spillefilm
Træneren 2009 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Nåletræer 2007 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
De fortabte sjæles ø 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.