enda

Thomas E. Sanders

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
After Earth 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Red Riding Hood 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Edge of Darkness 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mission: Impossible 2 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Assassins - lejemordere 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dracula 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.