enda

Thomas Engell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Caretrack: James Bond 2016 Lyd DK/Kort fiktion
En stemme for livet 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Pas på nerverne 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Why Bristol? 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Jagten på den sidste torsk 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dronningens musikanter 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bandleader - Pierre Dørge og New Jungle ochestra 1997 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.