enda

Thomas Gulyás

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Knud Rasmussen - den store fortryller 2017 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kristian 2009 Lyd Tv-serie
Max 2007 Lyd Tv-serie
Er du skidt, skat? 2003 Gulyás, Lyd Tv-serie
Åndehullet 2003 Lyd Tv-serie
Timm & Gordon 2003 Lyd Tv-film
Jul på Kronborg 2000 Lyd Tv-serie
Skjulte spor 2000 Boom operator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.