enda

Thomas Haden Church

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Daddy's Home 2015 Medvirkende U/Spillefilm
We bought a Zoo 2011 Duncan Mee U/Spillefilm
Imagine that 2009 Johnny Whitefeather U/Spillefilm
Sideways 2004 Jack Lopate U/Spillefilm
George - den gæve liansvinger 1997 Lyle Van de Groot U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.